Ochtendsessie Chi Kung

Ontwaken in je lichaam in verbinding met de natuur om je heen. Je leert een aantal eenvoudige Chi Kung bewegingen die de energiedoorstroming in je meridianen stimuleren en je een fris gevoel geven om mee te nemen tijdens de dag.
Ze helpen om spanningen die in je structuur zijn opgebouwd af te bouwen en zo een betere houding aan te nemen: goed geaard in de grond, een open borstkast, ontspannen schouders en nek...blij in jezelf!

Deze sessie van een uurtje organiseren we elke ochtend. Begeleiding: Hilde


Ochtendessie: loop je vitaal

Wie het liever iets dynamischer heeft, kan mee met ervaren (competitie) loopster Ingrid voor een loopsessie door het groene Heuvelland waarvan je bloed gaat stromen en je huid gaat tintelen. Als je regelmatig loopt, heb je het zeker en vast al ervaren: ongeacht hoe goed of slecht je je voelt, van bewegen ga je je beter voelen. Je voelt je fitter, ervaart minder stress en slaapt beter. Je beste ideeën krijg je vaak tijdens het lopen. Afhankelijk van je conditie, kan je deelnemen aan een eerder rustige of een eerder actieve loopsessie.

Deze sessie van een uurtje organiseren we elke ochtend. Begeleiding: Ingrid.

 

Kijk ook eens naar onze andere workshops.

Avondsessies Tao Yoga

Tijdens deze sessies leer je een set bewegingen die je mee naar huis kunt nemen. We werken vanuit de Chinese 5 elementenfilosofie, waarbij elke beweging inwerkt op orgaankoppels en hun bijhorende meridianen. Zo zijn er yoga houdingen voor de lever/galblaas, het hart/dunne darm, de maag/milt, de blaas/nieren en de longen/dikke darm.

Vanuit het voelen en luisteren naar je lichaam open je deze energiesystemen steeds meer, kunnen energieblokkades oplossen en kan je ware potentieel aan energie weer naar boven komen. 

Tijdens alle bewegingen werken we met bewuste ademhaling en een helende innerlijke glimlach!

Deze sessie organiseren we op vrijdag- en zaterdagavond. Ze duurt telkens een uurtje. Begeleiding: Hilde