Het vitaliteitsweekend vind plaats in de wondermooie gebouwen, tuin en yogazaal van de vijf sterren vakantiewoning Blauwpoort in het groene Westouter. Er zijn éénpersoons- en meerspersoonskamers, elk met een mooie eigen badkamer.
Loungen bij de haard, lezen in de zonnige serre onder de druivelaar, zonnen in de groene tuin, opwarmen in een sauna in de boom, slapen op een excellente boxspring matras,... de plek is gemaakt om op adem te komen. (Foto's © Blauwpoort)

OnZE eigen sauna, infraroodcabine en relaxruimte in de bomen, met zicht op de zwemvijver

OnZE eigen sauna, infraroodcabine en relaxruimte in de bomen, met zicht op de zwemvijver

mg1421-w900h600.jpg
mg1339-w900h600.jpg
mg2048-1-w900h600.jpg
mg1438-w900h600.jpg

Het Heuvelland - Westouter

De detoxlocatie ligt in het glooiende landschap van het West-Vlaamse Heuvelland. Van aan de weekendlocatie kan je heerlijke fietstochten en prachtige natuurwandelingen maken. Bijvoorbeeld de Tweebergenwandelroute (7 km. via natuurreservaat Sulferberg).

Info: Toerisme Heuvelland

heuvelland.jpg

 

 

 

 

Purple radish salad,vegetables and cutting board

Bloemenboer

In Dikkebus, vind je Le Monde des Milles Couleurs. De prachtige, organische eetbare bloemenboerderij van Dries Delanote.

"We are farmers, we work wild, we love earth, we do wildfarming, bio- and permaculture. We follow the balancing rules of the seasons and wonders of nature. We are le monde des mille couleurs. A colorful wildfarming world that cultivates, discovers and honours historical herbs, wonderful flowers and forgotten vegetables. You get from nature what you give." (millecouleurs.be)

heuvelland2.jpg