"Ik vond alles super georganiseerd en verzorgd en op een heel aangename manier omkaderd. Verder was ik echt onder de indruk van het heerlijke eten. Een inspirerende aantrekkelijke detox!"

_ Ine (2018)

Wat een Verlichting was het voor ons! Kunstwerkjes op een bord met overheerlijke smaken, goed vullend en gezond! Ontspannen sfeer, erg fijne mensen rondom, en met meer nieuwe ideeën en informatie kunnen huiswaarts keren dan dat we hadden durven verwachten. Een grote dankjewel daarvoor!
— Els (2017)

“De energieboost is super!”

"Ruth, deze energieboost is echt super! Ik kan nu uren actief blijven! Alleen daarvoor al zou je het doen! Ik denk dat ik doorga tot kerstmis of zo, ik wil dat gevoel absoluut niet kwijt..."

— Ioana

Het was een topweekend op een prachtige locatie, veel inspirerende mensen en lekker eten
— Evelien (2018)

“Geweldige bloedwaarden!”

"Na al een hele tijd quasi Joshi-voeding (weinig zuivel, geen suiker of koffie, heel weinig alcohol, massa's groenten en enkel rijp fruit, niets voorverpakt of toegevoegd in voeding), liet ik een bloedonderzoek doen... Mijn dokteres had nog nooit zo'n goede waarden gezien. Ze zei: 'jij eet precies wel gezond? Je vetten, suikers, mineralen, glucosewaarden en -verhoudingen etc... zijn geweldig'. Dat had ze nog niet vaak gezien. Hoehoe! ik gezond, en niet enkel in mijn hoofd! Danku, Ruth, om mij 2 jaar geleden op deze healthy weg te zetten. Het heeft resultaat! "

— Sterre

Groot applaus voor Ruth, Hannah, Emilie en Hilde die er in slaagden een detoxweekend de allures te geven van een gastronomisch luxeverwenweekend!”
— Melina (2017)
Het was heerlijk. Dank u wel voor deze geweldige ervaring!
— Tamara (2018)

"Ondertussen probeer ik de detox verder te zetten, want jullie hebben me geïnspireerd! Bij thuiskomst kreeg ik veel complimentjes dat ik er goed uitzag. Ik merkte vooral dat mijn huid er veel beter uitzag. Volgens mij het resultaat van de gezonde voeding, frisse lucht, sauna en de interessante activiteiten."

_ Eline (2018)

"Ruth, hartelijk dank om ons zo te blijven motiveren. Ik verlang niet meer echt naar suiker en koffie is bijna volledig vervangen door groene thee. Ik heb veel energie, ben een paar kilo lichter en krijg complimentjes!"

— Hilde

"Superweekend in prachtige natuur met boeiende inhouden, deugddoende activiteiten, lekker en gezond eten en fantastische mensen. Chapeau aan de organisatoren en medewerkers...!"

- Els G - 2017