Wat een Verlichting was het voor ons! Kunstwerkjes op een bord met overheerlijke smaken, goed vullend en gezond! Ontspannen sfeer, erg fijne mensen rondom, en met meer nieuwe ideeën en informatie kunnen huiswaarts keren dan dat we hadden durven verwachten. Een grote dankjewel daarvoor!
— Els (2017)

“De energieboost is super!”

"Ruth, deze energieboost is echt super! Ik kan nu uren actief blijven! Alleen daarvoor al zou je het doen! Ik denk dat ik doorga tot kerstmis of zo, ik wil dat gevoel absoluut niet kwijt..."

— Ioana

“Geweldige bloedwaarden!”

"Na al een hele tijd quasi Joshi-voeding (weinig zuivel, geen suiker of koffie, heel weinig alcohol, massa's groenten en enkel rijp fruit, niets voorverpakt of toegevoegd in voeding), liet ik een bloedonderzoek doen... Mijn dokteres had nog nooit zo'n goede waarden gezien. Ze zei: 'jij eet precies wel gezond? Je vetten, suikers, mineralen, glucosewaarden en -verhoudingen etc... zijn geweldig'. Dat had ze nog niet vaak gezien. Hoehoe! ik gezond, en niet enkel in mijn hoofd! Danku, Ruth Lamers om mij 2 jaar geleden op deze healthy weg te zetten. Het heeft resultaat! "

— Sterre

Groot applaus voor Ruth, Hannah, Emilie en Hilde die er in slaagden een detoxweekend de allures te geven van een gastronomisch luxeverwenweekend!”
— Melina - 2017

"Ruth, hartelijk dank om ons zo te blijven motiveren. Zonder jou zou ik er zelfs niet aan begonnen zijn maar uiteindelijk viel het heel goed mee. Ik verlang niet meer echt naar suiker en koffie is bijna volledig vervangen door groene thee. Ik heb veel energie, ben een paar kilo lichter en krijg complimentjes!"

— Hilde

"Superweekend in prachtige natuur met boeiende inhouden, deugddoende activiteiten, lekker en gezond eten en fantastische mensen. Chapeau aan de organisers en medewerkers...!"

- Els G - 2017