Droom je ervan ‘s morgens vol energie uit je bed te springen? Slanker, evenwichtiger en vol vitaliteit te zijn? Het luxe energieweekend geeft je de natuurlijke veerkracht om te stralen! 

 

'Holistic detox - 21 days to a healthier slimmer you' (N. Joshi)

Holistic detox

Een 3-daags weekend dat holistisch je natuurlijke veerkracht versterkt. Met heerlijke, ontgiftende maaltijden, bewegingssessies, yoga, voedingsadvies, workshops, frisse lucht,... Het begin van een kuur die je thuis verder kan zetten en perfect combineerbaar is met uit werken gaan.  

Workshops
 

workshops

In de loop van het energieweekend kan je à la carte deelnemen aan verschillende workshops: een wilde kruiden wandeling, een diy workshop natuurlijke verzorgingsproducten,...
 

Bewust bewegen - bevorder je vitaliteit

bewust bewegen

Tao yoga is ontstaan uit het Chinese Taoïsme en betekent ‘de energie leiden’. Het is een reeks energie-opbouwende oefeningen die interne kracht, flexibiliteit en veerkracht ontwikkelen en het lichaam zuiveren van toxines en spanningen.


Proficiat Ruth omdat je het zelf allemaal zo goed doet en ons zo motiveert om mee te doen, we hebben er allemaal deugd van! Bedankt voor dit initiatief” (Hilde via het online ondersteuningsforum)

 

 

Waarom zou jij meegaan? Gezonder eten en bewegen, betekent fitter zijn, beter slapen, je beter kunnen concentreren, minder snel ziek worden, beter in je vel zitten, minder kans op overgewicht… kortom, sterker in het leven staan.