Praktische informatie

Start en einde

Het volgende detoxweekend gaat door van donderdag 10 (16u) tot zondag 13 mei (11u) 2018 in het Heuvelland (Westouter). 

Wie kan deelnemen?

Iedereen (M/V) die vindt dat zijn energiepeil wel een boost kan gebruiken of op zoek is naar een gezonder voedings- en bewegingspatroon.
Maar natuurlijk ook iedereen die gewoon eens een weekendje in een luxe, groene omgeving verwend wilt worden en rustig op adem wil komen met een boek, een kopje kruidenthee en een massage.
Het weekend richt zich op gezonde mensen. Ben je zwanger of heb je een (chronische) ziekte? Vraag dan zeker vooraf aan je behandelende arts of de detoxkuur geschikt is voor jou. Heb je bepaalde (voedings-) allergieën? Vermeld ze bij inschrijving, dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee. Alle maaltijden op het weekend zijn sowieso glutenvrij en (grotendeels) lactosevrij.
Voor de bewegings- en yoga sessies is geen voorkennis vereist. Stramme spieren en gewrichten maken we met zachtheid wakker.

Voorbereiding

Een 10-tal dagen voor de start, ontvang je een e-mail met praktische voorbereidingstips en een inpaklijstje.

09-w900h600.jpg

Kamers

Standaard deel je een kamer met twee à drie personen. Er zijn gescheiden bedden. Elke kamer heeft een eigen badkamer en veel privacy. Alle bedden hebben excellente boxspring matrassen en zijn fris opgemaakt wanneer je toekomt. Niets staat een heerlijke, verkwikkende nachtrust in de weg.
Op basis van beschikbaarheid kan je kiezen voor een privé tweepersoonskamer (voor twee personen, zonder meerprijs) of een kamer alleen (meerprijs).

Workshops

De workshops, (foodworkshop, wilde kruiden workshop, diy kruidenshampoo en de bewegingssessies), zijn volledig vrijblijvend. Heb je zin om mee te doen? Welkom! Maak je liever een lange wandeling door het Heuvelland, is dat ook prima. Als het maar deugddoend is voor jou! Deelname aan alle workshops is inbegrepen in de weekendprijs.

 


Faciliteiten

Een sauna (in de bomen! met zicht op het groen!) voor wie toxines wil uitzweten of stramme spieren opwarmen.

Elke ochtend en elke avond, kan je deelnemen aan een bewegingssessie op het terrein van circa 1 uur. Bij mooi weer, is dat buiten in de groene tuin. Is het te fris, dan gaat het door in de warme yogazaal. 

Gratis wifi (maar willen we dat?)

Innerlijke rust en frisse lucht à volonté. Of eens rustig de tijd om een boek te lezen in de serre of bij het haardvuur.

Je kan het hele weekend een privé shiatsu massage inboeken bij een ervaren shiatsu massagetherapeute. (De massages zijn niet inbegrepen in de weekendprijs). 

Bereikbaarheid

Blauwpoort ligt in het Heuvelland - Westouter. De treinstations van Poperinge (8 km - bus 61) en Ieper (13 km) zijn het dichtst bij. 
De Franse grens ligt op 1 km.

Je komt niet met je eigen fiets maar wilt er graag ter plaatse één huren? Laat het ons vooraf weten, dan regelen we iets voor je.

Bij inschrijving kan je aangeven of je wilt carpoolen. We proberen dan vraag en aanbod te matchen om ook onze lucht zo gezond mogelijk te houden.

Prijzen 2018

In de weekendprijs zitten alle overnachtingen, tussendoortjes, drank, maaltijden, begeleiding, bewegingssessies, workshops, een lezing over vitaliserende voeding, sauna en infraroodcabine en een goodie bag.
Niet in de prijs inbegrepen: massages en huur van een fiets.