Het volgende energieweekend gaat door van vrijdag 15 (16u) tot zondag 17 mei (16u) 2020 in het Heuvelland (Westouter, België). 

Wie kan deelnemen?

Elke volwassene (m/v) die vindt dat zijn energiepeil wel een boost kan gebruiken of op zoek is naar een gezonder voedings- en bewegingspatroon.
Maar ook iedereen die gewoon eens een weekendje in een luxe, groene omgeving verwend wilt worden en rustig op adem wil komen met een boek en een kopje kruidenthee.
Het weekend richt zich op gezonde mensen. Ben je zwanger of heb je een (chronische) ziekte? Vraag dan zeker vooraf aan je behandelende arts of de detoxkuur geschikt is voor jou. Heb je bepaalde (voedings-) allergieën? Vermeld ze bij inschrijving, dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee. Alle maaltijden op het weekend zijn sowieso glutenvrij en (grotendeels) lactosevrij.
Voor de bewegings- en yoga sessies is geen voorkennis vereist. Stramme spieren en gewrichten maken we met zachtheid wakker.

Voorbereiding

Een 10-tal dagen voor de start, ontvang je een e-mail met praktische voorbereidingstips en een inpaklijstje.

09-w900h600.jpg

Kamers

Standaard deel je een kamer met twee à drie personen. Er zijn gescheiden bedden. Elke kamer heeft een eigen badkamer en veel privacy. Sommige kamers liggen in het hoofdgebouw, andere in een bijgebouw. Alle bedden hebben excellente boxspring matrassen en zijn fris opgemaakt wanneer je toekomt. Niets staat een heerlijke, verkwikkende nachtrust in de weg.
Op basis van beschikbaarheid kan je kiezen voor een privé tweepersoonskamer (voor twee personen, zonder meerprijs) of een kamer alleen (meerprijs).

Workshops

De workshops zijn volledig vrijblijvend. Heb je zin om mee te doen? Welkom! Maak je liever een lange wandeling door het Heuvelland, is dat ook prima. Als het maar deugddoend is voor jou! Deelname aan alle workshops is inbegrepen in de weekendprijs.

Faciliteiten

Een sauna (in de bomen! met zicht op het groen!) voor wie toxines wil uitzweten of stramme spieren opwarmen.

Elke ochtend en elke avond, kan je deelnemen aan een bewegingssessie op het terrein van circa 1 uur. Bij mooi weer, is dat buiten in de groene tuin. Is het te fris, dan gaat het door in de warme yogazaal. 

Gratis wifi (maar willen we dat?)

Innerlijke rust en frisse lucht à volonté. Of eens rustig de tijd om een boek te lezen in de serre of bij het haardvuur.

Bereikbaarheid

Blauwpoort ligt in het Heuvelland - Westouter. De treinstations van Poperinge (8 km - bus 61) en Ieper (13 km) zijn het dichtst bij. 
De Franse grens ligt op 1 km.

Je komt niet met je eigen fiets maar wilt er graag ter plaatse één huren? Laat het ons vooraf weten, dan regelen we iets voor je.

Bij inschrijving kan je aangeven of je wilt carpoolen. We proberen dan vraag en aanbod te matchen om ook onze lucht zo gezond mogelijk te houden.

Prijzen

De weekendprijs is 439 euro per persoon. In de prijs zitten alle overnachtingen (op basis van een gedeelde kamer), tussendoortjes, drank, maaltijden, begeleiding, bewegingssessies, workshops, sauna, infraroodcabine, pick-up aan station Poperinge en een foodie bag.
Niet in de prijs inbegrepen: huur van een fiets. 

Annuleringsvoorwaarden: annulering is mogelijk tot 1 maand voor aanvang van het weekend. Hiervoor wordt een bedrag van 250 euro aan annuleringskosten per persoon in rekening gebracht. Vanaf 1 maand voor aanvang van het energieweekend bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich wel altijd kosteloos laten vervangen door een vriend of kennis of iemand van de wachtlijst. Bespreek het even met ons.